Ambleside Home

The kitchen of this home was originally separated from the dining room and family room with walls on either side. In the renovation process, I opened this room up not only by removing the walls, but also by eliminating the upper cabinets, the "sunshine ceiling" and adding a window that runs the length of the room. 

The family that lives this in home loves the mix of old and new. To accomplish that in the kitchen, I used classic carrara marble for the counters and backsplash. The range is La Cornue in a matte black finish. I had the range hood custom made to run wall to wall with a ledge deep enough to hold a cook book but then painted in chalkboard paint for a bit of fun. 

When I opened up the kitchen, I needed to close off a doorway in order to have enough room for all the appliances.

Close up of the pendant lights over the peninsula.

 Sun filled master bathroom! I utilized the existing skylight and lined up the waterfall tile pattern underneath it. 

Fabulous powder room!  Thanks to the bold wallpaper this tiny bath is filled with blossoms floor to ceiling.  The vintage mirror has an etched retail of a flower basket.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...