Waterfront West Vancouver Residence

The goal for this home was to create a cleaner more contemporary space while incorporating the client's antiques and art. The kitchen is a wider low profile shaker painted white and warm gray. The counters are quartz and the backsplash glass.

This is the eating nook in the kitchen. The bench is built in, with storage underneath, the table is french bistro style and the lighting is Bocci.

The millwork built into the dining room is walnut and designed to float between two walls. The table is McGuire.

This is the living room - it has large windows overlooking the ocean and has a light airy feeling.

The millwork built into this room replaces an entire wall of closets. I love the mirrored doors for creating lightness. One side of this is a 4' closet with hanging space. The other conceals home office equipment and file drawers.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...